مشاوره حقوقی رایگان - زیره بار نرفتن مقصر برای پرداخت مازاد خسارت ماشین

باسلام. من 2 روز پیش تصادف کردم. مقصر بیمه اومد و تشکیل پرونده داد. سقف بیمه 10 میلیون میباشد. ولی خسارت من 18 میلیون شده. مقصر مدارکش دستشه و ماشینشو از پارکینگ خارچ کرده و زیره بار دادن مازاد خسارت نمیشه. میخواستم ببینم من با در دست داشتن کپی برابر اصل کروکی و عکس از تمام مدارکش چگونه میتونم ازش شکایت کنم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید دادخواست تنظیم کنید وپرونده رو ازطریق دفاترخدمات قضایی به شورای حل اختلاف ارسال کنند دردادخواست شاهد هم اگر دارید معرفی کنید