مشاوره حقوقی رایگان - بکارت ارتجاعی و حق حبس

با سلام خدمت وکلای عزیز دادره بنده به مدت 15 ماه هست عقد کردم و در دوره عقد به صورت مکرر هفته ای 4 الی 5 بار رابطه زناشویی برقرار کردیم . ایشون از من بابت نفقه شکایت کردن و میخوان از حق حبس استفاده کنن . 2 ماه هم هست که قهر کردن و رفتن و رابطه ای برقرار نشده ، آیا پزشک قانونی فقط بکارت رو تایید میکنه یا رابطه رو هم تشخیص میده . و اگر فقط بکارت رو تایید کنند من باید چکار کنم .لطفاً زود جواب بدید ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت ادعای زوجه مبنی بر
دوشیزه بودن ، ممکن است قاضی زوجه را به پزشکی قانونی ارجاع ندهد و

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

رابطه را تشخیص می دهد و حق حبس ایشان زایل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به حق حبس استناد کرد درخواست بدید جهت معاینه به پزشکی قانونی ارجاع بشه که قطعا پزشکی قانونی رابطه را تایید می کند و حق حبس وی رد میشه و داشتن پرده بکارت ارتجاعی دلیل داشتن بکارت نیست و حتی با یکی دو بار رابطه نیز قابل تشخیص است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ایشان حق حبس ندارد اما نفقه چرا شماهم اقدام کنید