مشاوره حقوقی رایگان - ثبت کردن قسمتی از زمین

با سلام خسته نباشید بنده یه زمین دارم به مساحت 366 متر که سند ثبت داره و واگذاری بنیاد هست یه زمین کنار زمین هست که دوبر‌ هست و مساحتش 148 متر هست زمین های کل اون کوچه همگی واگذاری بنیاد هستن و ثبت شدن به جز این زمین کناری که من قصد خرید این زمین رو داشتم که بعد از گرفتن استعلام گفتن ثبت نمیشه و ممکنه جز اراضی ملی باشه ممکن هم هست واگذاری بنیاد باشه یعنی اداره راه و شهرسازی دقیق نمیدونستن وضعیت زمین چی هست صاحب زمین هم مدرکی از این که زمین واگذاری باشه نداره یعنی به صورت قولنامه ای از شخص خریداری کرده حالا میخواستم بدونم اگر من زمین رو خریداری کنم و با زمین خودم یکی کنم راهی برای ثبت کردن زمین وجود داره؟ یا اصلا میشه زمین رو ثبت کرد؟

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، شما پس از خرید زمین به اداره ثبت محل مراجعه و تقاضای ثبت ملک به نام خود کنید و در صورت اینکه معارضی پیدا شد این معارض هستند که بایستی در مهلت مقرر ابطال عملیات ثبتی مطرح نمایند و در آن صورت شما ضمن اینکه طرف خود را شناسایی میکنید می توانید دفاعیات لازم در راستای اثبات ادعای خود را هم به عمل بیاورید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر تا از وضعیت زمین مطمین نشدید اقدام به خرید نکنید