مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت محلی واریز وجه از شهری به شهر دیگر

سلام شخصی مبلغی 20/000/000تومان از شهری به شهر دیگر کارت به کارت نموده مجددا در همان لحظه مبلغ 20/000/000 تومان دیگه به همان کارت واریز کرده اولا از نظر صلاحیت کدام مرجع صلاحیت رسیدگی را دارد دوما در شهر مبدا رفته مبلغ 200/000/000 ریال در شوری شکایت نموده و به مرحله اجراییه کشیده به نظر بنده 400/000/000 ریال را تقسیم نموده تا در شوری رسیدگی شود تازه باز بایستی در محل اقامت خوانده شکایت می کرد خواهان در محل خودش شکایت نموده در حال اجراست چگونه میشه جلویش را گرفت وبه شهر خوانده پرونده را ایصال نمود طبق ماده قانونی خواهشا بیان شود.

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام، مطرح کردن ایرادات در جلسه اول دادرسی است و در صورت اینکه دادنامه غیابی صادر شده واخواهی کنید و ضمن وخواهی نسبت به صلاحیت هم ایراد وارد شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید در جلسه اول رسیدگی عدم صلاحیت را مطرح میکردید حال همراه لایحه تجدیدنظر این مساله را هم بیان کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

طی یک لایحه به تجدیدنظر استان موضوع را ارائه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رای قطعی نشده است در مهلت قانونی میتوانید اعتراض کنید و به صلاحیت شورا اعتراض کنید.