مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه غرامت در بیمه

سلام خسته نباشید.
بنده تصادف کردم که مقصر هم خودم هستم و دادگاه هم میگه بیمه غرامت میده من هم رفتم پزشک قانونی که پیشانیم شکسته و جراحت که 25 بخیه خورده و کبودی چشم و.... هست. الان بیمه که غرامت به من میده برحسب درصد پزشک قانونی حساب میکنه یا بیمه خودش تعیین میکنه؟ و بعد پزشک قانونی، دکتر بیمه هم درباره ی غرامت درصد حساب میکنه. با تشکر که جوابگو هستید لطفا واضح به من توضیح بدید که من نگرانم. مرسی از لطفتون.

پاسخ ها :

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

سلام وقتتون بخیر براساس نظریه پزشکی قانونی باید به شما دیه پرداخت بشه.
زیر بار تعیین دیه توسط پزشک معتمد بیمه نرید چون میران مجروحیت رو کم در نظر می گیرن

پرسشگر :

سلام
پس میشه به دکتر معتمد نرفت اجباری نیست.؟

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام
با توجه به نظر پزشکی قانونی به شما خسارت پرداخت خواهد شد

پرسشگر :

خسارت همان دیه میباشد.؟ با درصد پزشک قانونی حساب میشه

بابک پناهی

بابک پناهی :

استان :

با توجه به نظریه پزشکی قانونی