مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند بدون مبایعه نامه

با سلام پدربزرگ اینجانب قصد انتقال مالکیت یک قطعه زمین به اینجانب رو داره(انتقال سند قطعی در دفترخانه).البته ایشان بیسواد بوده و 1دختر ایشان ( خاله بنده) به عنوان معتمد در دفترخانه حضور خواهند داشت.
فکر میکنم که نباید مبایعه نامه تنظیم بشه چون خرید و فروشی درکار نیست و پولی رد و بدل نمیشه.
و مشکلی که داریم دایی های بنده کمی شرور هستند و به پدربزرگم اجازه اینکار رو نمیدهند و پدربزرگم از ترس این افراد میخواهد بطور مخفیانه از این 3 پسر اینکارو انجام بده ولی 3دختر ایشان( مادر و خاله های بنده)بطور کامل مطلع هستند.
حالا شما کارشناسان محترم بفرمایین که ما باید از چه طریقی اقدام کنیم که فردا داییها نتوانند اقدام حقوقی بر علیه من بکنند؟
آیا بنظر شما تهیه یک استشهاد با امضای مادر و 2 خاله من و چند نفر از آشنایان و نزدیکان با این منضنون که پدربزرگ با علم و آگاهی و دانش و سلامت کامل اینکارو کرده میتونه جلوی هرگونه اقدام احتمالی بر علیه من رو بگیره؟

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام در قالب عقد صلح انتقال مالکیت را در دفتراسناد رسمی انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید و صلحنامه تنظیم کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر پولی رد وبدل نمیشود توصیه میسود بصورت صلح نامه قطعی بنام شما گردد ویک نوشته عادی نیز از خاله ومادرتان وبا امضای پدر بزرگتان اخذ که این صلح نامه را در کمال صحت وسلامت عقلی وجسمی به شما واکذار گردیده است