مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از ارتش

با سلام و احترام
در سال 99 کمیسیونی تحت عنوان کتمان حقیقت در بدو استخدام برای من تشکیل شد و تصمیم کمیسیون در نهایت مبنی بر ادامه خدمت اینجانب بوده اما در سال 1400 کمیسیون دیگری تشکیل و با عنوان رد صلاحیت امنیتی بعلت کتمان حقیقت در بدو استخدام تصمیم بر اخراج اینجانب گرفتند که حکم اخراجم در برج 9 سال 1400 اعمال شد و من ابتدای دی ماه شکایت و مدارک مربوطه را تحویل دیوان عدالت دادم، الان پرونده در شعبه 32 دیوان در حال بررسی است و وقت نظارت هم برای برج2 سال 1401 تعیین گردیده است
بنظر شما رای دادگاه چه خواهد بود و باید چه اقدامی انجام داد برای بازگشت به خدمت؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رای دادگاه قابل پیش بینی نیست قاضی بر اساس دلایل استنادی رای میدهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حکم اخراج موجه نباشد رای نقض و مجدداً در کمیسیون قابل بررسی می باشد