مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع به کارشناس حسابرسی دادگستری

با سلام.
من میزان 74500000تومان از کسی که سه تا چهار سال باهاش کار میکردم طلبکار هستم در حال حاضر 43500000تومان ازش چک برگشتی دارم که به روز برگه نشده و حدود 47000000تومان فاکتور که مهر شده توسط رستوران طرف البته یه مقداری پول به حسابم به مرور زده به علت برگشت شدن چکها و بعد دیگر به یکباره قطع رابطه و پاسخ ندادن من هم مدت طولانی صبر کردم و بعد دادخواست دادم بابت چکها جداگانه و فاکتورها البته میزانی که پول واریز کرده به حسابم فاکتور ارائه ندادم یعنی به میزان طلب واقعی خودم چکها و بقیه چندتا فاکتورها که تسویه نشده ارائه کردم در جلسه دادگاه او چکها را پذیرفت و فاکتورها را قبول نکرد و گفت همین چکها که برگشت شده بابت فاکتورهاست در صورتیکه چکهای برگشتی مال فاکتورهای قبلی است و قاضی پرونده را ارجاع داد به کارشناس حسابرسی که مبلغ یک میلیون گفتن واریز کن و من هم واریز کردم که حالا منتظر کارشناسم ولی من فاکتورهای سالهای قبلم را همه در دفتر معمولی نوشتم ولی من دریافتی هایم را که مشکل نداشته ندارم و مبالغ مختلفی بوده که توی حسابم مشخص نیست چون طرف حسابهایم چند تا هستند و نه حسابدار دارم و نه سیستم حرفه ای فقط یه دفتر معمولی که اونم فقط بارهای برده را می نویسم حالا میخواستم بدونم کارشناس چه چیزی بررسی میکنه و از من اگه دریافتی خواست چه کنم چون دقیق ندارم و طرف مقابلم هم چندین سری شده بود که چکهایش پاس نشد چکها را دوباره دادم بهش و جایش پول به کارتم زد آیا میتواند چکها را واریزی جدا چون دوباره بردم دادم بهش و واریزی ها را جدا ارائه کنه به کارشناس؟
و اینکه من فاکتورها را همه اش را ارائه نکردم چون مقداری پول به حسابم زده بود بابت چکهای برگشتی و جاش چکها را ارائه کردم و ایرادی ندارد و به کارشناس میخواهم بگویم بابت فاکتورها پول زده به حسابم ایرادی ندارد و کارشناس گیر نمیده؟

پاسخ ها :

مجید نیک روش ماسوله

جناب آقای مجید نیک روش ماسوله :

سلام با توجه به ارجاع به کارشناسی شما لزوما برای کشف حقیقت می بایست کل مدارک و واریزیهای طرف را به کارشناس ارائه نمائید هر چند نسبت به چکهای برگشت خورده که عودت نموده اید اگر وجوه آنرا به حساب شما واریز کرده باشد و تاریخ آنها بعد از فاکتور و چک باشد از مطالبات شما کسر می گردد و اینکه چک را به روز برگشت نزده اید حق مطالبه شما را از بین نمی برد و خسارت آن از تاریخ صدور چک محاسبه می شود

یک وکیل

با همکارم همنظر هستم