مشاوره حقوقی رایگان - شهرداری

ملکی داریم که سال 45 به سه قسمت تقسیم شده ولی سند ملک مشاع است یکی از قسمتها سال 76 تغییر شغل به تعمیرگاه داده دو قسمت دیگر هم از سال 50 از صنعتی به انبار تجاری تغییر کاربری داده اند شهرداری 5 سال قبل بابت تعین تکلیف عوارض پرونده را به ماده صد فرستاد بعد از چند بار رای تخریب از طرف ماده 100 اکنون دیوان رای داده که تخریب با توجه به سال ساخت 49 نقض ولی شهرداری مستحق دریافت عوارض میباشد حال عوارض به نرخ روز محاسبه میشود یا به نرخ زمان تغییر کاربری ؟ممنون

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

علی اصول عوارض باید به نرخ زمان تغییر عوارض اخذ شود اما در رویه کمتر به ان توجه می شود. می توانید مدارک مربوطه را به صورت حضوری به وکیل نشون بدین و راهنمایی های تکمیلی انجام شود. 091263985085