مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با حقوق ساختمان

سلام ساختمانی در تهران مشارکت در ساخت میباشد سازنده در زمان مقرر سازه را تحویل مالک نداده است و ادعا میکند که بیشتر هزینه کرده است و مدعی است 15 متر از سازه اضافه بر قرارداد دریافت کند. در حالی که توافقی با مالک برای هزینه های اضافی نشده است. مالک میتواند داخل ساختمان سکونت کند و بعد از سازنده شکایت کند؟مدت زمان رسیدگی به شکایات ساختمانی و گرفتن جواب چقدر طول میکشد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" ملاک رسیدگی به اختلافات بین سازنده ساختمان و مالک ، قرارداد مشارکت است و در صورت سکوت قرارداد ، قانون مدنی است . اگر در قرارداد مشارکت مدنی سهم و واحدهای متعلق به شما مشخص شده و آپارتمان تکمیل گردیده مانعی برای تصرف سهمی خود وجود نخواهد داشت اگر چه بهتر است جهت تحویل گرفتن سهمی خود از سازنده صورتجلسه ای با سازنده و شرکاء به امضاء برسانید . در خصوص رسیدگی به دعاوی در محاکم مدت مشخصی وجود ندارد و بستگی به تراکم پرونده ها در مراجع قضایی و زمانی که رسیدگی به پرونده شما می برد دارد و بطور میانگین صدور احکام منهای اجرای حکم حداقل یکسالی زمان خواهد برد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید قرارداد فی مابین مطالعه شود زیرا عموما پرونده ها بین 6 تا یکسال زمان برای نیل به صدور حکم را سپری می نمایند. سکونت شما نیز مانع احقاق حقتان نمی باشد
در هر حال به نظر نگارنده اگر با وکیل در این خصوصبه صورت حضوری وارد در مذاکره شوید بهتر خواهد بود.
شما می توانید برای مشاوره بیشت با بنده و یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل نمایید

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز مینمایم