مشاوره حقوقی رایگان - درگیری لفظی و ناسزا

با سلام. در حین رانندگی در خیابان من و دوستم متوجه شخصی شدم که بسیار بد رانندگی میکنه افتاد پشت ماشین من ، من گاز دادم بهم نرسید من سرعتم کم کردم افتاد جلوی من با حرکات مارپیچ ماشین منو متوقف کرد شروع کرد به فحش و ناسزا گفتن به من و دوستم ما هم در جوابش جواب دادیم اینم اضافه کنم که احتمالا به هر دلیلی حالت طبیعی نداشت .
خواستم بدونم اون اگر از من شکایت کنه در دادگاه رای میاره یا خیر ؟
با این که تقصیر اون بود بنده شکایت نمیکنم به هر حال اینطور آدمای مشکل دار پیدا میشن.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان پذیر است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به صرف شکایت رای نمیآورد باید بتواند ادعای خود را اثبات کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایت کرد شما نیز می توانید شکایت کنید.
در صورت شکایت نامبرده باید ادعای خود را ثابت کند.