مشاوره حقوقی رایگان - Iبطال سند

سلام پدر بنده ملکی داشته که الان سندش هم موجود می‌باشد در اول انقلاب فردی که پارتی داشته و از زمین خوارهای آن زمان بوده با زور و پارتی ملک ما را تصرف کرده آیا راهی هست که با وجود سند که داریم ملک را پس بگیریم امکان اینکه سند درست کرده باشه هست ولی تاریخ سند ما قدیمی تر باید باشه

پاسخ ها :

پرسشگر :

اگر وکیلی باشد که بتواند ملک مارا که تصرف کردن پس بگیره حاظرم یک سوم ملک را جهت دستمزد کارش بدهم قیمت ملک الان 500 ملیون تومان هست