مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت / عدم شرکت در جلسه شورای حل اختلاف

سلام؛ پدر دوست بنده یکسال پیش فوت شد و چون از تمکن مالی خوبی برخوردار نبود قسمتی از هزینه های بیمارستان و تدفین را بنده پرداخت کردم که بعد از گذشت چند روز طلب من از طریق برداشت از حساب مرحوم توسط شخص ثالث و انتقال به حساب من پرداخت شد. حالا بعد از گذشت یکسال خانوادگی دچار اختلاف شدیم و در این بین ، این به ظاهر دوست من به طرفیت خودش طی اظهارنامه تقاضای اسناد و مدارک مربوط به بیمارستان و تدفین رو کرده و من جوابی ندادم ، امروز متوجه شدم از من به اتهام خیانت در امانت شکایت کرده و ابلاغیه صلح و سازش در شورای حل اختلاف برام اومده ، حالا اولاً این اتهام قابل اثباته و دوم اینکه اگر در جلسه شورای حل اختلاف شرکت نکنم مشکی برای من پیش میاد؟
و آیا میتونم اعاده حیثیت شکایت کنم

سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

جلسه شورا برای ایجاد صلح و سازش است در صورتی که شرکت ننمایید پرونده به دادسرا می رود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شورا برای صلح و سازش تعیین مشخص می شود و حضورا یا توسط وکیل مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جلسه شورا جهت صلح و سازش است و حضور در این جلسه الزامی نیست و اگر سازش نشه پرونده به دادسرا ارسال می شود.
ولی اگر احساس میکند امکان صلح سازش وجود دارد بهتر است در جلسه شورا حاضر شوید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بايد حاضر شوید و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در صورت عدم حضور در جلسه صلح و سازش در شورا ، پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع فاقد وصف مجرمانه است جنبه حقوقی دارد