مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارگاه و کارفرما

سلام و خسته نباشید

ما بصورت شرکتی کارفرما و پیمانکاری در یک اداره راننده هستیم

دریافتی ما سال 97 1میلیون 600 بود که بیمه و مالیات کم میشد 1 میلیون شرکت به ما میداد، توی قرارداد هم ذکر کرده 1 میلیون شامل حق مسکن و حق اولاد و عیدی میباشد!

پایان سال هم شرکت عیدی هم به ما نمیده !

میخواستم بدونم از شرکت شکایت کنیم میشه حق و حقوق ازشون گرفت؟ 7 نفر هستیم که با این شرکت قرارداد داریم

شکایت برای عیدی و حق و حقوقی که بشه ازشون گرفت ! مثل حق اولاد !

کارمون به جاهای مثبت میرسه ؟

با تشکر

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

امکان گرفتن حق و حقوق شما وجود دارد دادگاه با توجه به مدارک و مستندات مبادرت به صدور رای می کند. جهت بررسی مدارک تون تماس بگیرید 09126398085