مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق

با سلام منزل ما جنوبی می باشد خانه پشت ما که شمالی می باشد اقدام به احداث آپارتمان 7 طبقه کرده و 4 طبقه آن را پنجره 3در4 زده که داخل حیاط ما میباشد ما نزدیک به دو سال است درگیر دادگاه و دادسرا هستیم دادگاه تجدید نظر رای داد که دیوارکشی شود اما اجازه نمیدهند دوباره شکایت کیفری کردم که حکم ما اجرا شود اما کارشناس دوباره فرستادن اما او فقط یک پنجره گفت اشرافیت دارد در حالی که در شکایت حقوقی کارشناس گفته بود تمام پنجرها حالا یک پنجره رو تلق زده و ما هیچ نتیجه ای از شکایات خود نگرفتیم شما لطفا ما را راهنمایی کنید که چگونه از حق خود دفاع کنیم؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

اجرای رای دادگاه تجدیدنظر را از واحد اجرا پیگیری نمایید همچنین به نظر کارشناس اعتراض نمایید