مشاوره حقوقی رایگان - زمین مزایده ای

سلام. بنده قرار است دوقطعه زمین مزایده ای از شهرداری خریداری کنم. اما عده ای میگویند به شما تعلق نمیگیرد چون در سامانه مسکن ملی ثبت‌نام کردید.
میخواستم بدانم آیا چون اسم من در سامانه مسکن ملی ثبت است زمین های دولتی مزایده ای به من تعلق میگیرد یا خیر. باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خرید زمین مزایده ای ، ربطی به ثبت نام مسکن ملی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بنظر ارتباطی ندارد اما باز قبل خرید از قسمت مربوطه پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خرید زمین مزایده ای ، ربطی به ثبت نام مسکن ملی ندارد