مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کاری

با سلام. اینجانب به مدت 8 ماه با شرکتی پیمانکاری (نیروی شرکتی بودیم) در اداره دولتی در یکی از شهرستان ها کار کردیم. طبق قرار بینمان قرار بود ساعات اضافه بر سازمان مثلا ساعت 3 ظهر به بعد که برای کار میموندیم اضافه کاری حساب شه و به علاوه روزهای پنجشنبه و بعضی روزهای تعطیل که کار میکردیم. الان شکایت کردم اداره کار ولی اضافه کاری برای من تعلق نگرفت.ب جز دفتر حضور و غیاب که در اداره موجود بود و ساعات حضور و غیاب ما به علاوه امضا ما اونجا بود مدرک دیگری ندارم. تکلیف من چیست؟ دیوان عدالت شکایت کنم؟

پاسخ ها :

فتاح  عزيز زاده

جناب آقای فتاح عزيز زاده :

سلام بله مرجع صالح به تجدیدنظرخواهی از تصمیم هیات اداره کار دیوان عدالت اداری هستش.