مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

اگر مرد در کرج و محل زندگی زن در جای دیگری باشد و مرد تمام حق و حقوق رو داده باشه و د خواست طلاق بکنه کجا باید این کارو کنه دادگاه کجا تشکیل میشه ؟؟؟ در مورد مهریه نفقه بچه همه چیز ثبت قانونی شده. الان فقط میخوام بدونم دادگاه کجا تشکیل میشه جایی که مرد درخواست میده یا جایی که زن زندگی می‌کنه ؟؟؟؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

محل وقوع عقد .محل اقامت زوج و زوجه باید بررسی گردد . سابقه طرح دعوا در کدام دادگاه دارید؟

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اقامتگاه زن شوهرداراقامتگاه شوهر است شما باید درمحل اقامتگاه خودتان دعوای طلاق رامطرح کنید