مشاوره حقوقی رایگان - مقصر در تصادف

سلام و ادب
حدودا در ابتدای سال و سه هفته پیش -باخودروی پراید خود- بعد از عبور از چهارراه، در مسیر مستقیم، حین ورود به خیابان بعدی، باموتورسیکلتی که از چپ براست(مورب) درحال حرکت و باعث برخورد به ماشین من، با بوق ممتد من به خود امد؛
در حال حرکت سمت چپ موتور، باسرعت کم و عبور چند متر، نزاع زبانی داشتم.
البته من صدایش را درست متوجه نبودم.
خواستم بیخیال شم و به مسیرم ادامه بدم، با زیر نظر داشتن او در آینه، درحال سرعت گرفتن بودم، که ناگهان صدای ناسزایش آمد.
سرعت را کم کردم، گفتم؛ مثلا چه کاری میخوای با این موتورت با ماشین بکنی؟
همون موقع از راست ماشین، باسرعت سبقت گرفت، جلوی من پیچید و سعی کرد، ماشینو با ترمز کردن جلوش متوقف کنه؛ برخورد ترکبند موتور به سپر باعث افتادن موتور و رفتن ماشین تا چرخ جلو، روی موتور شد.
من وحشت کردم، سریع دنده عقب گرفتم که ناگهان دیدم، راکب موتور با خورجینش به سمت ماشین حمله کرد و از شیشه، به قصد صورت من، دوبار ضربه زد که خوشبختانه، با بالابردن شیشه؛ یک ضربه به شیشه و یکی هم به ستون جلوی خودرو، برخورد کرد که از سنگینی و صدای فلز مانند، متوجه شدم که قفل و زنجیر
-احتمالاچندکیلویی و بزرگ- داخل خورجینه.
چون دیدم ایستادن برای تماس با 110 وانتظار برای آمدن افسر راهنمایی و تشخیص مقصر و ثبت گزارش، باعث درگیری فیزیکی میشه؛ از ترس اسیب دیدن بدنی و احتمال دادن چاقو داشتن راکب موتورسیکلت و ترس جونم، با سرعت از صحنه حادثه دور شدم.
شکایت نمیتونستم به جایی بکنم -چون پلاک موتورو ندیدم- و هیچ کجا گزارشی ثبت نکردم.
امروز از کلانتری تماس و از من خواستن با مدارک ماشین، برم اونجا.
- لطفا بگین؛ مقصر کیه؟
- اگه خودمو به پاسگاه معرفی نکنم، چه تبعاتی داره؟
- بهترین راهکار برای من چیه به نظر شما؟
ممنون از التفات و راهنمایی شما....
باتشکر...

پاسخ ها :

مژگان ميرنظامي

سرکار خانم مژگان ميرنظامي :

سلام
از صحنه تصادف كروكي ترسيم ميشود ومقصر بر اساس گزارش مأمور مشخص ميشود همچنين حتماً با وكيل در مراجع انتظامي و دادگاه حاضر شويد