مشاوره حقوقی رایگان - شکایت طلا

سلام من 1سال که ازدواج کردم و درخواست مهریه دادم پدرشوهر بابت طلا از من شکایت کرده که باید طلا هایی که داده برگردونم فاکتور دست خودشان است و گفتن شاهدم دارن آیا میتونن پس بگیرن موقع خرید طلا من با شوهرم میرفتم فاکتور فقط فامیلی دارن اسم داخل فاکتور نیست

پاسخ ها :

مژگان ميرنظامي

سرکار خانم مژگان ميرنظامي :

سلام
خير
طلا پس از وقوع عقد متعلق به زوجه است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر طلاجات درزمان نامزدی داده شده بعداز عقد دیگر قابل استردادنیست ولی اگر بعدازعقد داده شده قابل استرداداست درصورتیکه طلاجات موجودباشد یعنی اکرمثلا شما طلاجات رافروخته باشید دیگرقابل استردادنیست