مشاوره حقوقی رایگان - سود چک برگشتی

با سلام
پدر بنده چکی رو داشتن که پاس نشد به مبلغ 16 میلیون طرف شکایت کرد و ما بخاطر مشکلات و عمل قلب پدرم نتونستیم در دادگاه حاضر بشیم، محکوم شدیم به پرداخت 32 میلیون با سود، سوال بنده اینه حالا که میتونیم پول اصل چک رو بدیم قاضی پرونده میتونه سود رو ببخشه یا قسط بندی کنه؟ پدر من یه پراید داره که آژانس و اسنپ کار میکنه میتونه توقیف ماشین رو بگیره طلبکار ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ماشین قابل توقیف نیست، در صورتی که توقیف شد می توانید با ارائه مدارک درخواست رفع توقیف بدهید.
دادگاه نمی تواند سود را ببخشد بهتر است دادخواست اعسار بدهید

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. رای قابل تجدید نظر است.
بله باید اعسار درخواست کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصل چک و خسارت تاخیر تادیه باید پرداخت گردد،می توانند اعسار دهند
خودرو جزء مستثنیات دین محسوب نمی گرددمگر تنها وسیله امرار معاش باشد

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

ملزم به پرداخت ودادخواست اعسار از پرداخت یکجای محکوم به بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خودرو جز مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید ابتدا دادخواست اعسار
را مطرح نمایید تا اقساط بشود و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می توانید اصل از پول را پرداخت نمایید تا از خسارت تاخیر تادیه در آینده جلوگیری شود و نسبت به مابقی دادخواست اعسار بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست اعسار و تقسیط داده شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر بخشش امکان ندارد ولی میتوانید اعسار بدهید