مشاوره حقوقی رایگان - اثبات عسر و حرج

با سلام
شش ماه عروسی کردیم خانومم همیشه منو در تمکین خاص اذیت می‌کردند و با روان من بازی می‌کردند جنگ اعصاب در نهایت دعوا شد که حمله رو ایشون شروع کرد و من فقط دفاع کردم خلاصه رفتند شکایت کردند و من هم کردم اما در مرحله شورا حل اختلاف من برای حفظ زندگیم و مصالحه تعهد دادم زنم برگشت هر دو از هم پزشکی قانونی در حد دو کبودی سطحی داشتیم خلاصه زنم بعد یک ماه یکهو بدون هیچ دلیلی ترک کردند و اعلام کردند که شما رو دوست ندارم و نداشتم از اول خلاصه
الان آیا می تواند عسر حرج را ثابت کند ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بنظر بعید است لکن موضوع نیازمند بررسی بیشتر است
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام موضوعی که شما گفتید عسرو حرج نیست اما اگر نوع تمکین خاص شما غیر معقول باشه و ایشان به پزشکی قانونی مراجعه کنند و نهایتا بررسی روانپزشکی صورت گیرد و اثبات گردد که تقاضای شما یا نوع رابطه مد نظر شما موجب اذیت خانمتان هست ، از موارد عسرو حرج زوجه و دلیل طلاق وی است .این عدم علاقه بشما و دعواهایی که در طی این مدت کوتاه پیش امده ، نشانگر عدم وجود عاقبت خوش برای این زندگی ست ، پس بهتر است منطقی تصمیم بگیرید و با توافق خاتمه اش دهید