مشاوره حقوقی رایگان - هک

سلام وقت بخیر من یکی از دوستام تو اینستا پیج هک داشت بعد یکی براش 250تومن پول زد که براش اون پیج رو هک کنه و دوستم نتونست هک کنه و طرف بهش گفت میرم از پلیس فتا شکایت میکنم و الان یک هفته فقط میگه میرم شکایت میکنم وتعدیدش می‌کنه خواستم بپرسم ک میتونه شکایت کنه و جرمه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله با عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع یا کلاهبردار می تواند شکایت کند و از طریق پلیس فتا پیگیری کند

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. پول ش را می‌تواند پس بگیرد. چون بعلت نامشروع داده. پول را برگردانید