مشاوره حقوقی رایگان - غرامت سربازی و کار افتادگی

باسلام
در خرداد 1389در حال دوره آموزشی بودم که شبی ما رو مانور بردند و خشم شب زدن در اردوگاه، در آن شب بنده در حرکت سریعی که به سینه خیز رفتم خیلی با ضربه به زمین خوردم و دست راستم با سنگی برخورد کرد که دچاره پارگی تاندون شدم و بعد از پایان دوره آموزشی از پادگان خروج شدم به یگان رفتم و در آنجا به بیمارستان شهید صدوقی اصفهان مراجعه کردم و عمل جراحی انجام دادم و بعد از یکسال دوباره عمل کردم و اکنون دستم احساس خستگی می‌کند و دوباره دکتر تشخیص داده که باید عمل کنم و زمانیکه عمل اول رو انجام دادم مدت 40روز هم استعلاجی داشتم و در یگان هم ثبت شده، اکنون میتوانم برای دریافت غرامت و کار افتادگی پیگیری کنم یا نه؟ ممنونم

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی بیشتر مدارک پزشکی قانونی و مدارک بیمارستانی را حضوراً به رویت وکیل برسانید. 09126398085