مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال غیر

سلام خسته نباشید،بنده درسال 1381 پنج دانگ درسال 1384 یکدانگ زمین راازکلهم وراث خریداری کردم ودرسال 1385 مقدار 2300 مترهمان پلاک راکه اداره ثبت اهر طی معرفینامه ثبتی درسال 1375ازپلاک خریداری شده بنده اعلام کرده بودبصورت وکالتی ازطرف کلیه وراث به شخص ثالث فروختم وپولش رابه وراث طبق رسیدتحویل دادم چون پلاک فوق وپلاک مجاورتحدیدحدودندارنداحدی ازوراث پلاک مجاور برعلیه بنده وخریدارشکایت کیفری انتقال مالغیراقامه نموده وپرونده جهت رسیدگی به شعبه اول دادیاری ارجاع شدوبعلت نفوذشخصی شاکی اخیرا متوجه شدیم بدون تغییردستوردادستان شعبه 2رسیدگی وبرای خریدارقرارمنع تعقیب وبرای بنده قرارمچرمیت صادرنموددادگاه بدون تکمیل تحقیقات وارجاع به هیات کارشناسی بااستنادبه نظریه کارشناس واحد 3سال حبس وجزای نقدی وردمال رای صادروردادگاه تجدیدنظربعلت وسابقه شکایت دردادگاه انتظامی رای صادره راباتقلیل حبس 18 ماه تاییدنمودبنده درخواست اعاده دادرسی دادم شعبه 38 دیوان بااینکه اسنادومدارک قانع کننده داده بودم درخواستم راردکردحالا که فروشندگان زمین یه اقرارنامه شرعی عادی دادند آیامدرک جدیدمحسوب می‌شودتامجددا اعاده دادرسی نمایم اگرصلاح بدانید برایم یه وکیل معرفی نمایید.باتشکر تسریع درجواب موجب امتنان خواهدبود

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

بله از آنجایی که شما به صورت وکالتی از طرف کلیه وراث فروخته اید به نظر می رسد اقرارنامه شرعی آنان دلیل جدید محسوب می شود و دقت داشته باشید با توجه به این که موارد اعاده دادرسی براساس ماده 474 قانون آیین دادرسی کیفری محدود می باشد، شما صرفاً باید براساس بوجود آمدن یکی از بندهای این ماده درخواست اعاده دادرسی بدهید و شما براساس بند ج این ماده دلیل جدید خود را که بعد از صدور حکم قطعی بدست آورده اید را می توانید در درخواست اعاده دادرسی تان مطرح کنید.