مشاوره حقوقی رایگان - تنفیذ طلاق شرعی

سلام وقت بخیر. شوهرم به من وکالت طلاق داده بود که دست نویس بود و از طریق محضر ازدواج و طلاق اقدام به گرفتن طلاق کردم چون سازش نداشتیم و ایشان نفقه پرداخت نمیکردند عاقد از من دونفر شاهد و استشهاد محل خواستن و صیغه ی طلاق رو جاری کردن و در طلاق نامه ی شرعی قید کردن طلاق زوجه با وکالت زوج و استشهاد محل بوده الان میخاستم بدونم برای رسمی کردن این طلاق شرعی در دادگاه آیا وکالتنامه یا حضور همسرم لازمه؟ (چون دوسال از جدایی مون میگذره و من هیچ آدرسی از ایشون ندارم) و یا همون طلاق نامه ی شرعی با شهادت شهود کافیه و میتونم طلاقم رو رسمی کنم؟ درضمن من از اتباع افغانستان هستم و عقد اولم هم در افغانستان بوده و هیچ گونه عقدنامه ی شرعی یا قانونی ندارم و حاصل این ازدواج دو فرزند است.
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

احوال شخصی اتباع بیگانه تابع قوانین و احوال شخصی خودشان است. از نظر قانون ایران ازدواج دایم و طلاق باید ثبت رسمی شود