مشاوره حقوقی رایگان - آیا برگه پزشکی قانونی بدون داشتن شاهد می تواند باعث محکومیت شود؟

زن و شوهری ادعا می کنند که در درگیری بنده دست خانم را شکسته ام.در صورتی که در درگیری بنده فقط کتک خورده ام و هیچ صدمه ای به آن ها نزده ام.از بنده شکایت کرده اند و مدرکشان فقط برگه پزشکی قانونی است و شاهدی وجود ندارد.آیا می توانند ادعایشان را اثبات نمایند؟و حکمش چیست؟

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. خیر. برای اثبات باید شاهد یا فیلم دوربین بیاورند یا شما اقرار کنی. یک شاهد با سوگند هم می‌توانند بیاورند