مشاوره حقوقی رایگان - منظور نظریه کارشناس تصادفات چیست

سلام چندروز پیش از کنار خیابان در حرکت بودم ناگهان یک سمند از جلو من پیچید و میخواست داخل کوچه برود با من برخورد کرد و من هم به پیاده رو رفتم و خودروی من خیلی آسیب دید کارشناس خودرو سمند را صددرصد مقصر اعلام کرد. راننده سمند از طریق شورا اعتراض کرده و کارشناس شورا نظر داده من نسبت به سمند 50درصد مقصرم بنسبت به سمند به علت سرعت بالا و توضیح بیشتری نداده سوالم این است آیا منظورش 50 درصد 50درصد مقصریم نسبت به هم یا من 50 درصد فقط نسبت به سمند مقصرم. لطفا راهنمایی فرمایید. درضمن کارشناس شوری یک نفر بوده است آیا نباید کارشناس سه نفره رسیدگی میکردند. ممنونم از سایت خوبتون

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

می توانید اعتراض کنید و ارجاع به هیات سه نفره کارشناسی را تقاضا کنید