مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت کامل دیه توسط بیمه

سلام.بنده سال نود تصادف کردم انتهای همون سال 11،137،500 تومان به من دیه پرداخت کردن که الان میفهمم که اون مبلغ نصف دیه ی من بوده.سال 92 که طول درمان من تموم شد رفتم برای باقی دیه که گفتن باید رضایت بدی بعد بیای.بعد از رضایت به طرف تصادف یه مبلغی به عنوان عرش به من پرداخت کردن و گفتن که دیه ی شما در سال 90 پرداخت شده.دیه ی من 33% بوده.دیه در سال نود 67،500،000 بوده.آیا من میتونم کاری بکنم؟آیا اسناد پرونده ی من هنوز موجوده در بیمه؟ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، در صورت داشتن مدلرک،ازجمله گواهی پزشکی قانونی و مدارک پژشکی،علیه ببمه دادخواست تقدیم و الباقی دیه به نرخ روز را مطالبه کن،