مشاوره حقوقی رایگان - خسارت افت قیمت خودرو

با سلام
جناب پارسال بنده با ماشینم در اتوبان قزوین به رشت با یکی تصادف کردم. که ایشان مقصر حادثه بود. بنده اهل بندر انزلی هستم و مقصر اهل رودسر.خسارت تعمیرات رو بیمه مقصر داده، بنده بعد از مراجعه به دادسرا و شورای حل اختلاف انزلی، برگه تامین دلیل و کارشناسی افت قیمت به مبلغ چهار میلیون رو از شورای انزلی گرفتم، حالا اگه بخوام از مقصر شکایت کنم جهت گرفتن افت قیمت، باید برم رودسر شکایت کنم، یا از همین انزلی هم میتونم شکایت کنم، همچنین جهت شکایت باید از دادسرا اقدام کنم یا از شورای حل اختلاف؟
لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایین.
با تشکر و خسته نباشید.

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

به محل اقامت خوانده در رودسر.
ستایش نیا وکیل پایه یک

پرسشگر :

ممنون،ولی نفرمودید که از دادگاه اقدام کنم یا از شورای حل اختلاف محل اقامت خوانده؟؟؟

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باتوجه به اینکه پرونده ودعوای شما حقوقی است به دادسرا که به جرایم رسیدگی میکند ربطی ندارد وشماباید درشورای حل اختلاف محل اقامتگاه مقصر حادثه باارایه دادخواست طرح دعوا کنید