مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص و تعیین خسارت وسیله زیان دیده توسط بیمه

با سلام و خسته نباشید.
موتورسیکلت من طی تصادف با یه ماشین کاملا خسارت دیده و خودم مجروح شدم و موتور سیکلت در پارکینگ هستش. افسر تصادف طرف مقابل مقصر اعلام کرده. حکم دادگاه در تاریخ 1398/01/31برای دیه، 1٪دیه کامل برای خراشیدگی حارصه قدام سر،2 عدد خراشیدگی حارصه پشت پای چپ 2٪و ساییدگی دامیه سمت راست سر به عمق 0/5 و طول 5 سانتی متر 1٪و ساییدگی عمیق سمت راست کمر 1٪تعیین شده.
ضمنا موتور سیکلت من از طرف بیمه هنوز تعیین خسارت نشده.
اگر به رأی دادگاه اعتراض کنم، مقدار دیه بیشتر میشه یا نه؟
قبل از اتمام زمان درخواست تجدیدنظر، من میتونم حکم ترخیص و مدارک مورد نیاز بیمه برای تعیین خسارت از دادگاه بگیرم؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

دیه بر اساس جراحات وار ه بر بدن شما که توسط پزشکی قانونی مکتوب شده تعیین گردیده. میتوانید در مهلت قانونی به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید
بله