مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدر شهید برای دختران

باسلام پدرم 20 سال پیش شهید شده ما پنچ دختر وچهار پسر از فرزندان شهید هستیم که 15 سال پیش از طرف بنیاد شید ی باب ساختمان به ما اهدا کردن که درقولنامه بنیاد به اسم مادر و9 فرزند دادن که بعدس به اسم مادر ما که قیوم بود سند زدن از بنیاد خبر گرفتیم گفتن چون بچه صغیر هستن به اسم مادر قیوم ما بود سند زدن وحالا همه بچه ازدواج کردن ورفتن چهار بردار الان امادر رو مجبور به فروش کردن و بین چهار برادر تقسیم کردن وبه خواهرها چیزی ندادن آیا دختران حق سهم دارن یا نه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختران می توانند سهم خود را مطالبه کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
همه فرزندان سهم خواهند داشت و
مادر نمی تواند ملک را بدون اجازه و
موافقت تمام فرزندان انتقال بدهد
و در صورت اقامه دعوا ، معامله
قابل ابطال خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مادر نمی تواند ملک را بدون اجازه و
موافقت تمام فرزندان انتقال بدهد
و در صورت اقامه دعوا ، معامله
قابل ابطال است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله تمام اشخاصی که ارث از این منزل دریافت نکرده باشند این حق را دارند که به استناد آن قرارداد سهم خود را از طریق مراجع محترم قضایی مطالبه کنند