مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور خرید و فرار از دادن سفارش

سلام،بنده مبل سفارش دادم و در چند مرحله به ایشان هزینه هایی پرداخت کردم تا کار مبل تمام شود ، فاکتور خرید دارم و در هر مرحله تبادل پول ایشان و بنده فاکتور رو امضا کردیم،مراجعه کردم برای دریافت مبل به درب مغازه اما ایشان تخلیه کرده اند،با تماس پلیس صورتجلسه تنظیم شده ، متوجه شدم پروانه کسب هم از اتحادیه ندارند و دلال هستند ، به تعزیرات و اتحادیه هم مراجعه کردم ولی چون فاقد پروانه کسب بوده مرا ارجاع به محاکم قضایی داده اند ،الان مبلغ 50 میلیون به ایشان از 70 میلیون پرداخت کردم مبل هم تحویل نگرفتم،کدام دادگاه مراجعه کنم برای شکایت دریافت خسارت آماده نشدن سفارشم و هزینه های پرداختی ذکر شده در فاکتور و پرینت های حسابم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .به استناد فیش های واریزیوفاکتورها ومدارکی که دارید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه یا دادخواست الزام فروشنده به تحویل کالا را دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید با عنوان کلاهبرداری یا تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کنید یا دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الزام به ایفای تعهد قراردادی را مطرح نمایید