مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور شاکی

باسلام همسر من درجزیره کیش ب اتهام سرقت گوشی در بازداشتگاه میباشد شاکی گفته ک در دادگاه حاضر نمیشم تا مارو اذیت کنه آیا بدلیل حاضر نشدن شاکی در دادگاه همسر من همچنان بازداشت خواهد بود ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
عدم حضور شاکی تاثیری ندارد
همسر شما می تواند با معرفی ضامن آزاد شود تا حکم قطعی صادر شود
و اگر سابقه کیفری نداشته باشد تحت شرایطی امکان تعلیق مجازات نیز وجود دارد.

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام خیر دادگاه رسیدگی غیابی خواهد کرد و رای میدهد