مشاوره حقوقی رایگان - سند موتور سیکلت

سلام بنده یک دستگاه موتور سیکلت از یه مغازه خریداری کردم مدل موتور 95 بود ولی من سال 97 خرید کردم که اون موقع موتور صفر بود الان سه سالی میشه دست منه و هنوز سند به نام من نخورده چند روز پیش رفتم پیش موتور فروش میگه دیگه سند نمیزنن الان من باید چیکار کنم یعنی موتور من هر جا گیر کنه میره تو تصرف دولت یا یه قانونی هست این موتوری که تولید شده شماره شاسی و شماره پلاک و شماره بدنه داره سند هم باید داشته باشه دیگه اینجوری که نمیشه حالا به هر دلیلی تا الان سند نخورده دیگه سند صادر نکنن

پاسخ ها :

احمدرضا یعقوبی

جناب آقای احمدرضا یعقوبی :

سلام
دادخواست الزام با تنظین سند مطرن نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق پلیس راهور پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از پلیس راهور پیگیری کنید.
اگر پلاک موتور به نام شما باشد مشکلی پیش نمیاد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به
تنظیم سند رسمی اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مگر می‌شود یک شخصی یک جنسی را بفروشد و بعد بگوید سند نمی‌زنم خیر همچین چیزی وجود ندارد شما میتوانید با توجه به دلایل و مدارکی که دارید البته این را بیان نکردید می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید و با حکم مرجع قضایی هم سند را به نام خود نمایید و هم تعویض پلاک نمایید یا کار را به یک وکیل بسپارید