مشاوره حقوقی رایگان - مدت ایثارگری

با سلام و احترام پدر من 7 ماه و 13 روز حضور داوطلبانه در جبهه داشتن و من ماما هستم دوسال در دوران سخت کرونا کار کردم و بخاطر تبدیل وضعیت پیگیر جبهه بابام شدم ولی 4 ماه و 29 روز براشون زدن میگن آتش بس بوده جایی هست که بشه پیگیری کرد شکایت کرد؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای تبدیل وضعیت باید قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی داشته باشید و مدت حداقل 6 ماه سابقه حضور در جبهه .و علاوه بر ان شروط و اولویت های دیگری هست که ملاک عمل می‌باشد در این صورت با ارایه دلایل میتوانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از یگان خدمتی پدرتان پیگیری کنید