مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد و خیانت در امانت

در دیماه 1400 سفارش ساخت بوفه چوبی به نجار (آقای ج.) را داده و با درخواست ایشان 2 قطعه الوار چوب گردو نیز جهت مصرف در کار مورد سفارش خریداری و به کارگاه ایشان فرستاده و مبلغ 10 میلیون تومان نیز بعنوان پیش پرداخت به حسایش واریز کردم.(سفارش بدون قرارداد بوده و بصورت توافقی انجام شده است)پس از دو ماه در کمال تعجب ایشان مبلغ بیعانه را یه حساب من عودت و از انجام تعهد سر باز زده و یک قطعه از چوب امانتی را نیز برای انجام کار دیگری مصرف نموده است.در پیگیری موضوع اعلام کردند که ایشان قرارداد بزرگی با یک خانم مهندس بصورت انحصاری و تمام وقت با ایشان بسته و ایشان تعهد گرفته اند که نجار حق کار برای کس دیگری را نداشته و اگر قرار بر کاری باشد بایستی از طریق آن خانم مهندس بایستی سفارش کار گرفته و ایشان سود خود را نیز ملحوظ نماید.با عنایت به عدم انجام تعهد توسط ایشان و مصرف چوب امانتی بنده چه اقدامی میتوان انجام داد. با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اثبات انجام تعهد قراردادی و الزام به انجام تعهد قراردادی را اقامه نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به انجام تعهد به استنادشهادت شهود مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به ایفای تعهد قراردادی را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به انجام تعهد بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می بایست دادخواست اثبات انجام تعهد قراردادی و الزام به انجام تعهد قراردادی را ثبت نماید