مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از اطلاعات شخصی و کد ملی

سلام ببخشید من اطلاعات شخصی خودمو در اختیار یه فردی گذاشتم اشتباهی مثل کدملی ،آدرس خونه،شماره تلفن همراه،اسم پدر،شماره تلفن پدر،مکان تولد،نام و نام خانوادگی،تاریخ تولد.
میخواستم بپرسم اگه این شخص از اطلاعات من کلاهبرداری و یا سوء استفاده بکنه چه مجازاتی به من تعلق میگیره ؟ منظورم اینه که ممکنه حبس برای من درنظر بگیرن یا چیزای دیگه !؟
درصورتی که نتونم ثابت کنم که کار من نبوده چه اتفاقی میوفته ؟!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت سوءاستفاده قابل تشخیص است که کار شما بوده یا نه.
جای نگرانی نیست معمولا مشکل خاصی پیش نمیاد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هرگونه سو استفاده مشخص میشود نگران نباشید