مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت بدهکار برای توقیف اموال

سال نو بر همگی وکلای عزیز مبارک .
برای توقیف ملک طرف حسابم ، اگه یه کپی از فروشنامه ای که نشون میده بدهکار خریده اون ملکو و به اسمشه تهیه کنم همین کپی برای قاضی قابل استناد هستش؟
اگه نتونم کپی تهیه کنم آیا با استشهادیه شورای روستا و یا شهادت شهود میتونم اثباتش کنم تا طرف نتونه تقاضای اعسار کنه ؟
تو یه روستای کوچیک هستیم که کل روستا میدونن بدهکار مالک اون ملکه.
میشه کاری کرد ؟
و یه رسید ازش دارم که توش تعهد کرده از آبان سال 99 به بعدش خسارت تاخیر در پرداخت بهم بده آیا دادگاه اونو محاسبه میکنه از همون تاریخ یا از لحظه شکایتم به بعدش محسابه میکنه خسارتو؟
با تشکر از همه شما عزیزان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید با ارائه کپی مبایعه نامه عادی به دادگاه ، و اثبات مالکیت بدهکار نسبت به این ملک ،
درخواست توقیف ملک را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه کپی درخواست بدهید قبول موضوع با شعبه است.