مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام
من با ماشین زدم به موتور مقصر هم هستم الان طرف رفته پزشک قانونی اقدام کرده الان جواب ایشان بیاد میخواستم بدونم چیکار میکنیم البته طرف یکمی فقط مجروح شده لطفا جواب دهید.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

ثبت نام ثنا انجام بدید از طریق دادگستری یا دفاتر خدمات قضایی.ابلاغات کلا از طریق پیامک بدست شما میرسه تا در جریان قرار بگیرید.هر زمان کلانتری و دادسرا بخوان حضور پیدا کنید و مدارک ماشین و بیمه رو تحویل بدین. بیمه رو هم در جریان بگزار