مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت سنوات

با سلام
بنده حدود 24 سال در شرکتی مشغول کار هستم.
در تاریخ 1400/09/25 به علت شکایت کارفرما پرونده کیفری تشکیل شده و الان تعلیق از کار شدم.
قرارداد من تا تاریخ 1401/02/31 اعتبار دارد.
اول اینکه چون تعلیق بنده به علت شکایت کارفرما بوده و احتمالا تا تاریخ اتمام قرارداد تکلیف پرونده مشخص نخواهد شد آیا کارفرما میتوانند بعد از اون تاریخ لغو قرارداد کند؟
و اگه لغو قرارداد کنه با توجه به سابقه من اگه به اداره کار شکایت کنم احتمالا رای اونها بازگشت به کار خواهد بود یا نه؟
دوم اینکه اگه نتیجه این پرونده محکومیت من باشه آیا سنوات من باید یکجا پرداخت بشه یا کارفرما میتواند طی مدت معینی مثلا در طول یک سال اون رو پرداخت کنه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما در مورد موضوع شکایت کارفرما چیزی نگفتید اگر از جرایم قابل گذشت باشد و شما تبرئه شوید میتوانید درخواست بازگشت به کار دهید ولی اینها مانع دریافت حقوق بیمه و سنوات کاری تان از اداره کار و به تشخیص هیات حل اختلاف نیست. معمولا اداره کار از کارگر دفاع میکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
اگر شکایتی دارید می توانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید