مشاوره حقوقی رایگان - اعمال سوابق بیمه خدمت سربازی

با سلام و احترام
بنده در سال 1385 مبلغ حدود 400 هزار تومان بابت خرید بیمه سربازی طبق فیش بانکی پرداخت نموده ام . متاسفانه بدلیل عدم آگاهی تاریخ پرداخت تا مهلت پرداخت فیش حدودا 6 ماه اختلاف دارد در همان سال 1385
علی ایهاالحال بیمه تامین اجتماعی از اعمال 21 ماه سابقه با توجه به پرداخت حق بیمه ممانعت کرده و اعلام می دارد که می بایست به نرخ روز مجددا محاسبه شود که حدودا 7 میلیون تومان میشود.
در نتیجه اینجانب در سال 1397 از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نموده ام که تاریخ بررسی پرونده مذکور در ماه شهریور 1398 مقرر گردیده است .
آیا برای اینجانب امیدی جهت پذیرش موضوع و اعمال در سوابق وجود دارد یا نه؟ با سپاس