مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت سند موتور سیکلت

درود من از راهور درخواست تاریخچه پلاک کردم و پلاک موتور سیکلت هنوز به نامم است و بعد درخواست توقیف پلاک زدم .
در این صورت که وقتی پلاک به نامم هست ، آیا این به این معنا میباشد که هنوز سند هم به نامم هست یا خیر؟
و یا این که اگر باشد یا نباشد شرایط سند ، فرقی می‌کند یا نه ؟
آیا بایستی اقداماتی بیشتر انجام دهم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پلاک به نام شما باشد ممکن است که سند نیز به نام شما است یا به نام کسی که به شما انتقال داده است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا و جدید همان تعویض پلاک و برگ سبز سند محسوب می‌شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر ممکن است شخص خریدار موتور را تعویض پلاک نکرده باشد و سند همچنان به نام شما باشد . برای تعویض پلاک میتوانید درخواست دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً وقتی پلاک به نام شما عملاً سند نیز به نام شما ولیکن جهت احتیاط به دفتر اسناد رسمی مراجعه و موضوع را پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است که سند مالکیت هم
به نام شما باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دفتر اسناد استعلام نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام برای آسودگی خاطر از دفاتر اسناد استعلام بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ممکن است به نام شما نباشد. جهت اطلاع و مشاوره حقوقی و یا پیگیری در محاکم دادگستری صرفاً به ""دفتر وکلای دادگستری شهرتان"" مراجعه نمایید و از مراجعه و مطرح کردن اسرار پرونده و زندگی خود در دفتر موسسات حقوقی و داوری و کارکنان آن ، جداً خودداری نمایید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برگ سبزی که در زمان تعویض پلاک صادر می‌شود همان سند مالکیت است