مشاوره حقوقی رایگان - سلام عدم محاسبه دوران خدمت سربازی درمنطقه عملیاتی به عنوان سخت و زیان آور

سلام. کل خدمت سربازی اینجانب در زمان جنگ در مناطق عملیاتی بوده اما تامین اجتماعی این مدت که تاییدیه ازمسولین مربوطه نیزدارم بعنوان مشاغل سخت وزیان آورمحسوب نمیکندوادعامیکنندکه براساس آیین نامه اجرایی سازمان باید یکسال سابقه مشاغل سخت وزیان آورراداشته باشم ولی تصویب نامه سال 5/2/1386چنین بندی نداردمیخام محبت کرده وراهنمایی کنیدکه آیا ادعای سازمان درست یانه ؟چنانچه حق بامن میباشدچه اقدامی انجام دهم متشکرم(تاییدیه از نزاجا دارم)

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول باید بفرمایید در چه زمانی در کدام مکان و محل بوده اید تا عملیاتی بودن یا نبودن ان احراز شود ثانیا تمام مدت خدمت سربازی که که تقریبا محال است که در منطقه عملیاتی بوده باشید زیرا بخشی از مدت خدمت آموزشی بوده اید ثالثا بر فرض محال هم که همه مدت در منطقه عملیاتی بوده اید به جهت اینکه وظیفه بوده اید تمام مدت جز خدمت عملیاتی محسوب نمیشود زیرا بخشی وظیفه محسوب میشود رابعا ......