مشاوره حقوقی رایگان - خانه فروخته شده

با سلام
اینجانب در شهریور سال 97 خانه ام را به شخصی فروختم و طی مبایعه نامه قرار شد خریدار در 97/7/3 در دفترخانه با پرداخت وجه تعیین شده سند را بنام خود نماید و بر اساس مبایعه نامه پس از انتقال سند خانه را که در اختیار مستاجر بوده با مستاجر تحویل گرفته و وجه ودیعه مستاجر بعنوان بخشی از پرداخت ایشان لحاظ و به خریدار منتقل گردد لکن خریدار در روز مورد اشاره در دفترخانه حاضر نشده و بنده نیز گواهی عدم حضور برای خریدار اخذ نمودم و متعاقب آن طی اظهار نامه ای برای خریدار ادعای تامین خسارت دیرکرد تعهد بر اساس مبایعه نامه را دادم . خریدار طی این مدت به صورت خرد خرد بخشی از بدهی خود را از طریق دفتر املاک پرداخت نمود لکن مابقی ثمن معامله را تاکنون پرداخت ننموده و خسارت های تکلیفی در مبایعه نامه را نیز قبول ندارد و مدعی است فقط در قبال پرداخت مبلغ مانده سند را به ایشان منتقل نمایم و بنده نیز قبول ننموده و ملک را نیز بر اساس مبایعه نامه به ایشان تحویل نداده ام . همچنین اعتبار پایان کار و پرداخت دارایی اخذ شده بر اساس نامه های دفترخانه نیز به پایان رسیده و ضمن داشتن هزینه می بایست تجدید گردند و نیز از طرفی تاریخ اتمام قرارداد مستاجرین نزدیک بوده که چنانچه بخواهند بروند می بایست ودیعه آنها عودت گردد که شدنی نیست که به همین منظور مجددا اظهارنامه ای مبنی بر تعیین تکلیف این موارد به همراه تکرار درخواست های قبلی و مطالبه هزینه های دادرسی ، وکیل و.... در فروردین ماه 98 برای ایشان ابلاغ نموده ام که متاسفانه اقدامی صورت نپذیرفته است و فقط پیامی اصطلاحا تهدید آمیز مبنی برشکایت و فقط تامین مابقی ثمن از طریق دفتر املاک داده اند .
لذا در همین راستا ضمن درخواست راهنمایی از شما عزیزان در این خصوص خواهشمند م بفرمائید تقدم و تاخر شکایت بنده و یا ایشان تاثیری در حقوق بنده بر اساس مبایعه نامه خواهد داشت یا خیر و انتخاب چه راهی برای بنده منطقی تر می باشد ؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

تنظیم سند منوط به پرداخت مابقی ثمن می باشد.
اگر مطالب توهین آمیز و یا تهدید امیز ارسال کند قابل شکایت است.
خساراتهای دیر کرد و هزینه های متحمله نیز برعهده نامبرده می باشد.