مشاوره حقوقی رایگان - رفع اتهام

باسلام همسایه روبرویی ما به همراه همسرشان موقع خروج از منزل به بنده و همسرم توهین کردند و ما را مورد ضرب و شتم قرار دادند و هر دو محکوم به پرداخت دیه و خسارت شدند.همچنین آقای همسایه از همسرم در ابتدا شکایت کردند و بعد در مراحل بعدی اسم بنده را نیز به عنوان متهم اضافه کردند و ادعا نمودند که من نیز ایشان را کتک زده ام و به ایشان توهین کردم که اصلا صحت ندارد من فقط همسر خودم را به بیرون از ساختمان هدایت کردم که از ادامه درگیری جلوگیری شود حال دو نفر شاهد که از دوستانشان هستند و اصلا در درگیری حضور نداشته اند،آورده اند که آنها گفته اند من نیز آقا را کتک زده ام و ماجرا را کاملا برعکس توضیح داده اند من چگونه می توانم بی گناهی خودم را اثبات کنم آیا می توانم از شاهدان شکایت کنم چه سوالاتی باید بپرسم تا داستان های دروغشان بر ملا شود .متشکرم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شهود معارض معرفی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شاهدی دارید معرفی کنید یا درخواست نقطه زنی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر کسی در جریان درگیری بوده یه عنوان شاهد معرفی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شما نیز شهودی دارید معرفی بفرمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما باید شکایت شهادت کذب را مطرح نمایید و با معرفی شهود ، کذب بودن شهادت را اثبات نمایید
یا شهود را جرح نمایید