مشاوره حقوقی رایگان - اگر قبل از 18 سالگی اسم از نگین به فاطمه تغییر داده باشند آیا الان میتونم دوباره به نگین تغییر بدم؟

من در سن 10 سالگی اسمم رو از نگین به فاطمه تغییر دادند و در صفحه دوم شناسنامه درج شده آیا الان میتونم درخواست بدم که دوباره به همون نگین برگرده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق ثبت احوال پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا با سختگیری تغییر نام مجدد برخورد خواهید داشت ولیکن از اداره ثبت احوال پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید به ثبت احوال درخواست خود را ارایه کنید و اگر موفق نشدید دادخواست تغییرنام به طرفیت اداره ثبت احوال بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعید به نظر میرسد تغییر اسما قرانی معمولا ممکن نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر تغییر نام فقط برای یک دفعه امکان دارد مگر با اقامه دعوا در دادگاه و ارائه دلیل و مستندات محکم و برگشت اسم به فقط همان اسم سابق

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

به احتمال زیاد نخواهند پذیرفت چرا که هم ایامی ائمه سخت قابل تغییر است و هم یک بار تغییرنام صورت پذیرفته است. اما غیرممکن نیست برای راهنمایی بیشتر نیاز به مشاوره حضوری میباشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت تماس بگیرید.