مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن طلاهای دوران عقد

با سلام.
من و همسرم در دوران عقد هستیم که کارمون کشیده به طلاق.
کلی طلا و لپتاب و گوشی موبایل واسش خریدم.
میخوام همه رو پس بگیرم.
تمام فاکتورا به اسم من هست ؛ ولی همه فاکتورا دست خانمم هستن.
به چه صورت میشه طلاها حداقل پس بگیرم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام به فروشگاههای صادرکننده فاکتورها می توانید مراجعه نمایید تا فاکتور و یا گواهی اخذ شود

سعيد  كافي اناركي

جناب آقای سعيد كافي اناركي :

به فروشندگان مراجعه کنید و درخواست فاکتور مجدد کنید. شاید لازم باشه پرینت حساب بانکی که ثابت کننده خرید شما از فروشگاه هست رو در صورت امتناع فروشگاه از ارائه فاکتور جدید به محکمه ارائه کنید. با مدارک مربوطه دادخواست استرداد بدید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود فاکتور تهیه و با وجود شاهد و موجود بودن عین اموال
استرداد مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است موضوع را دوستانه حل و فصل کنید.
اگر دادخواست استرداد طلاجات بدهید زوجه می تواند یا انکار کند و یا اینکه اعلام کند که فروخته است.
و اگر بتوانید با حکم دادگاه محکوم کنید می تواند بابت مهریه توقیف کند بنابراین در عمل پیگیری شما نتیجه ای نخواهد داشت، مگر اینکه زوجه مهریه نداشته باشد.
بهترین راه حل در صورتی که قصد ادامه زندگی ندارید طلاق توافقی است.