مشاوره حقوقی رایگان - ملک تجاری

در مغازه ای مستأجر 14سال هست آیا می تواند بنده رو بیرون کند بدون پرداخت حق پیشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اتمام قرارداد اجاره صاحب ملک می تواند دستور تخلیه بگیرد و برای مستاجر حق پیشه تعلق نمی گیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قانون سال 76 مالک میتواند شما را بیرون کند و حق پیشه به شما تعلق نمیگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از سال 1378 به حق کسب و پیشه تعلق نمی گیرد لذا مالک می تواند پس از اتمام مدت اجاره مستاجر را درخواست تخلیه نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید برای مطالبه حق کسب و پیشه دادخواست بدهید