مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

خانم بنده یه لیست جهیزیه آورده که من امضاء کردم و از طریق اجرای احکام شورا تحویل دادم و لیستی دیگر اورده که از کمیته گرفته و من امضاء نکردم و قبول نکردم که بمنزل مشترکمان اورده. ولی شاهد اورده و من محکوم به استرداد جهیزیه شدم و الان اجراییه بمن داده. ایا من میتونم جهیزیه را ندم و بگویم قیمتش را حساب کنید تا بدم و بعد اعسار بزنم هم برای قیمت اجناس و حق الوکاله وکیل و نیم عرشیه در حق صندوق دولت. البته برای اعتراض اعسار زدم و از هزینه های دادرسی معاف شدم. ممنون.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
جهزیه عین اموال خانم می باشد و قابل تبدیل به پول نیست مگر خود ایشان به این موضوع رصایت بدهند

حسین یاوری

حسین یاوری :

اگر زوجه از شما بدلیل خیانت در امانت شکایت نکند از لحاظ حقوقی کاری که گفتید به شما آسیب نمیزند